Våra ambassadörer

På Nõberu vet vi hur viktigt det är att utveckla sig som hantverkare och behovet att få inspiration och kunskap. Vårt sätt att dela med oss av detta är att ha ett team med en del av de bästa frisörerna och barberarna som vi kan hitta i Nõberus gemenskap. Vi kallar dem våra ambassadörer. Följ dem på deras instagram. Vi hoppas att du ska få inspiration från dem och kanske även du vill bli den nästa Nõberu ambassadören.

Logroño · Spain

Alvaro Calvo

Vad är det med produkterna som kunderna älskar mest?

Det bästa men Nõberu är att varja man, oavsett hårets eller skäggets egenskaper, har Nõberu en produkt som passar honom och med den högsta kvalitet.

Varför gillar du Nõberu så mycket?

Jag letade efter ett märke som skulle gå hand i hand med min barbershop vad som gäller image och kvalitet. Jag insåg direkt framgången med Nõberu.

Skalité · Slovakien

Daniel Pollák

Vad är det med produkterna som kunderna älskar mest? Mina kunder gillar mest Matte Pomade på grund av doften och fixeringen samt Boost Spray som är ny för dem.

Varför gillar du Nõberu så mycket? Jag gillar Nõberu eftersom de har perfekta kvalitetsprodukter, kan kombineras bra, de är fantastiska att arbeta med och har en behaglig doft (doften är inte överdrivet stark).

Olomouc · Czech Republic

Jakub Jánoš

Vad är det med produkterna som kunderna älskar mest?

Kunderna gillar enkla och effektiva saker och Boost Spray är en storfavorit. Jag ser också ett växande intresse för produkter som Salt Water Spray och Cream Pomade.

Varför gillar du Nõberu så mycket?

Nõberu är intressant för mig med sin mångsidighet och kvalitet på produkter. Jag gillar kombinationen av produkter, varumärkesfilosofi och jag gillar också att Nõberu försöker följa de gyllene reglerna – reducera, återanvända, återvinna.

Spain

Justo Javier

Vad är det med produkterna som kunderna älskar mest?

Det bästa med Nõberu är att produkterna kan blandas med varandra och inte lämnar tunga rester, vilket ger en perfekt finish för alla typer av frisyrer. Genom att kombinera styling- och grooming produkter som Beard Oil, Beardtonic, Salt Water Spray, olika vaxer och hårspray... kan du uppnå perfektion.

Varför gillar du Nõberu så mycket?

Det första jag älskade med Nõberu var förpackningen av produkterna med respekt för maskulin skönhet, lyxig image och en varumärkesgaranti för att ta frisörsalonger till en annan nivå. Detta är vår dröm, den maximala framgången... och med Nõberu är det försäkrat.

Ostrava · Tjeckien

Peter Quis

Vad är det med produkterna som dina kunder älskar mest? Möjligheten att blanda ihop produkterna så att du kan skapa en kombination som passar alla hårtyper och alla frisyrer. Salt Water Spray, Boost Spray och Matte Pomade är absolut de som älskas mest av mina kunder.

Varför gillar du Nõberu så mycket? Jag gillar Nõberu på grund av deras innovativa attityd när de gör nya produkter. Jag älskar också förpackningens kvalitet, dofterna, olika kombinationer och designen. Jag tror att alla kommer att hitta något som de kommer att gilla med Nõberu.

Poland

Piotr Staszewski

Världsmästare i Men´s Hairdressing of the CMC Federation, domare med internationell licens och upphovsmannen till de första Polska Barbering Championships. Piotr är en ledande figur inom den polska frisörbranschen. En utbildare som delar med sig av sin över 20 års erfarenhet under utbildningar och workshops anordnade i de bästa akademierna i Polen och i världen.

Copenhagen · Denmark

Rezgar Dahsti

Jag känner mig lyckligt lottad att jag fick lära känna mig Nõberu och människorna bakom varumärket redan när de startade 2016. Redan då älskade jag produkterna, doften, den moderna och lyxiga looken. Med tiden har de utvecklats och lagt till fler produkter, vilket har gjort min dag roligare i salongen, produkterna håller vad de lovar. Idag efter många år känner jag mig ännu mer lyckligt lottad att fortfarande använda produkter och arbeta nära varumärket.

Vill du också bli en ambassadör?

Vi letar ständigt efter nya talanger för att växa och få ett större nätverk av ambassadörer. Om du har kunskap som du vill dela med hela världen, tveka inte utan fyll i formuläret. Vi hoppas att få höra ifrån dig!