Våra produkter

Vi prioriterar produkter som utvecklas, produceras och hanteras i Sverige. Det innebär att vi följer Sveriges högt uppsatta krav på kosmetiska produkter och att alla ingredienser är noga utvalda för att ha så liten inverkan på miljön som möjligt.

Hår & Hud

Hårvårds serien från Nõberu Stockholm rengör skonsamt hår och hårbotten samtidigt som produkterna återfuktar och vårdar. Våra hudvårdsprodukter är framtagna för att vara skonsamma nog för att användas dagligen och effektiva nog för att rengöra din hy och ge den fukt och näring. Styling serien hjälper till att hålla din frisyr på plats utan att den tyngs ner.

Signaturdofter

Nõberu Tobacco Vanilla är noggrant designad för att vara en ikonisk doft för den moderna mannen och kvinnan. Denna sofistikerade unisexdoft kan jämföras med en modern relation mellan jämlikar i sina söta men samtidigt kryddiga toner. Med en elegant matchning av vanilj och mysk är doften bekant men ändå oväntad och modern i sin komplexitet.

Skägg

Skägget och huden under utsätts dagligen för värme, kyla och luftföroreningar vilket gör att det krävs extra vård och omsorg. Skäggserien från Nõberu Stockholm innehåller allt från olja till schampo och balsam samt styling vilket gör att ditt skägg ser fantastiskt ut, doftar bättre och känns fräschare.

Rakning

Vi har skapat en serie rakningsprodukter med noga utvalda råvaror som skyddar och vårdar din hud. Serien innehåller kvalitetsprodukter för alla steg, från noggrann förberedelse till efterbehandling. Att raka sig påfrestar huden och rätt produkter gör stor skillnad. I serien finns även produkter som stoppar blod om olyckan skulle vara framme.

Accessories

Nõberu Stockholm har rakhyvlar, skäggkammar, borstar och tillbehör som kompletterar din dagliga ritual.