Våra produkter

Våra produkter utvecklas i Sverige. Det innebär att vi följer Sveriges högt uppsatta krav på kosmetiska produkter och att alla ingredienser är noga utvalda för att ha så liten inverkan på miljön som möjligt.

Hår

Hårvårdserien från Nõberu of Sweden renar skonsamt hår och hårbotten samtidigt som produkterna återfuktar och vårdar. Vår stylingserie hjälper till att hålla din frisyr på plats utan att den tyngs ner.

Skägg

Skägget och huden under utsätts dagligen för värme, kyla och luftföroreningar vilket gör att det krävs extra vård och omsorg. Skäggserien från Nõberu of Sweden innehåller allt från olja till schampo och balsam samt styling vilket gör att ditt skägg ser fantastiskt ut, doftar bättre och känns fräschare.

Rakning

Vi har skapat en serie rakningsprodukter med noga utvalda råvaror som skyddar och vårdar din hud. Serien innehåller kvalitetsprodukter för alla steg, från noggrann förberedelse till efterbehandling. Att raka sig påfrestar huden och rätt produkter gör stor skillnad. I serien finns även produkter som stoppar blod om olyckan skulle vara framme.

Hud

Våra hudvårdsprodukter är framtagna för att vara skonsamma nog för att användas dagligen och effektiva nog för att rengöra din hy och ge den fukt och näring.

Accessories

Noberu of Sweden has, razors, beard combs, brushes and other accessories to complement your daily ritual.