Nõberu Stockholm

NÕBERU STOCKHOLM föddes ur en idé om att leverera en genomtänkt och komplett serie skönhetsprodukter med effektiva ingredienser som attraherar alla människor och alla sinnen. Vi säljer mer än bara produkter, vi skapar dagliga ritualer för våra kunder så att de mår och ser bättre ut. Grundaren bakom Nõberu har en lång karriär inom frisör- och barberaryrket vilket ger företaget värdefull kunskap om vad kunder egentligen vill ha samt vad de är villiga att använda och betala för. Att vara en del av en livsstil betyder att vi har en stor skara följare och nöjda kunder som tagit produkterna till sig och låter dem vara en integrerad del av vardagen, en del av den dagliga ritualen, som vi aktivt hjälper dem att forma. En ritual som skapar en skön känsla man tar med sig hela dagen. Den känslan är grunden för ”en Nõberian livstil”.

beauty-awards-winner-1714236471.jpg
Nyhet!

Thickening Volume Swedish Beauty Award winner 2024

Läs mer

VARUMÄRKETS HISTORIA

Läs mer om Nõberian livstil här.

Våra varumärkes värderingar

BUSINESS - PÅ ETT MÄNSKLIGT SÄTT

Vi är alltid medvetna om trender för produkter, produktområden och potentiella nya marknader. Vi ser till att ligga i fas med nya produktlanseringar så de också är kommersiellt gångbara och att vi kan se en tydlig marginal och vinst. Utan affärstänkande i första ledet kan vi inte växa och bli bättre men vi gör det med respekt utifrån det mänskliga perspektivet och välmåendet!

HÖG STANDARD

Vi maximerar och höjer standardnivån i vår kategori av produkter inom vår bransch och försöker alltid leverera över förväntan.

FÖRBLI NYFIKEN

Att vara nyfiken är en nyckel till utveckling och förbättring. Vi är nyfikna på vår omvärld i allmänhet och vår bransch i synnerhet. Vi är medvetna och ser vad som är affärsmöjligheter för alla led i vår bransch och hur vi kan utveckla våra produkter. Nyfikenheten ger oss en tydlig konkurrensfördel!

ATT FÖRENKLA

Våra produkter är inkluderande och gör det enklare för kunden att använda. Även om kunden inte använder skönhetsprodukter idag så är Nõberus produkter tillräckligt enkla att använda så att det inte blir svårt eller tidskrävande

Hår & Hud


Hårvårds serien från Nõberu Stockholm rengör skonsamt hår och hårbotten samtidigt som produkterna återfuktar och vårdar. Våra hudvårdsprodukter är framtagna för att vara skonsamma nog för att användas dagligen och effektiva nog för att rengöra din hy och ge den fukt och näring. Styling serien hjälper till att hålla din frisyr på plats utan att den tyngs ner.

Läs mer

Signaturdofter


Nõberu Tobacco Vanilla är noggrant designad för att vara en ikonisk doft för den moderna mannen och kvinnan. Denna sofistikerade unisexdoft kan jämföras med en modern relation mellan jämlikar i sina söta men samtidigt kryddiga toner. Med en elegant matchning av vanilj och mysk är doften bekant men ändå oväntad och modern i sin komplexitet.

Läs mer

Skägg


Skägget och huden under utsätts dagligen för värme, kyla och luftföroreningar vilket gör att det krävs extra vård och omsorg. Skäggserien från Nõberu Stockholm innehåller allt från olja till schampo och balsam samt styling vilket gör att ditt skägg ser fantastiskt ut, doftar bättre och känns fräschare.

Läs mer

Rakning


Vi har skapat en serie rakningsprodukter med noga utvalda råvaror som skyddar och vårdar din hud. Serien innehåller kvalitetsprodukter för alla steg, från noggrann förberedelse till efterbehandling. Att raka sig påfrestar huden och rätt produkter gör stor skillnad. I serien finns även produkter som stoppar blod om olyckan skulle vara framme.

Läs mer

Accessories


Nõberu Stockholm har rakhyvlar, skäggkammar, borstar och tillbehör som kompletterar din dagliga ritual.

Läs mer

Våra ambassadörer

Vår grundare

IMAN KHALAF skapade Nõberu Stockholm från idén och viljan att leverera en genomtänkt och komplett serie skönhetsprodukter med effektiva ingredienser som attraherar alla människor och alla sinnen. Vi säljer mer än bara produkter, vi skapar dagliga ritualer för våra kunder så att de mår och ser bättre ut.