Iman Khalif

Varumärket

Nõberu fokuserar vi på att säkerställa att våra produkter och ingredienser utför och levererar bästa möjliga resultat. Vi skapar skönhetsprodukter som är enkla att använda och som får våra användare att känna sig mer självsäkra och snyggare. Nõberus produkter ger ett förbättrat utseende med en fantastisk känsla. Gör Nõberu till en del av din dagliga rutin. Den positiva känslan kommer att vara med dig hela dagen och blir en livsstil – ”En Nõberian livsstil”.

Vår grundare Iman Khalaf

Kollektion med produkter

Vår vision

Vi strävar efter att vara en referenspunkt för en livsstil som tilltalar dagens män och kvinnor.

Att vara en referenspunkt innebär att vara tydlig och i princip sätta standarden i kategorin. Det betyder att vi genom vårt agerande strävar efter att vara ett varumärke som visar vägen framåt för skönhetsprodukter och som tilltalar människor överallt och i alla sammanhang.

Vårt uppdrag

Att inspirera till en daglig Nõberu ritual.

Nõberus ritual är unik för varje kund. Alla behöver inte samma typ av produkter. Gemensamt för dem är effekten efter att ha använt våra produkter, doften och texturen av produkten och effekten som de har på huden och på håret. Vår användares känsla får dem att komma tillbaka för mer. De mår bra på insidan på grund av egenvården på utsidan